Vodeća Drupal agencija u Hrvatskoj

Vodeća smo Drupal agencija u Hrvatskoj koja isporučuje složena web rješenja i internetske platforme za međunarodne klijente. Naš predan i iskusan tim izravno surađuje s našim klijentima na izradi sveobuhvatne mape proizvoda, od ideje do rasta kupaca.

Usluge

Naša raznovrsna stručnost u digitalnim rješenjima kreće se od izrade responzivnih web stranica do izgradnje visokoučinkovitih, sigurnih i robusnih poslovnih web platformi uz pomoć Drupal CMS-a.

Izrada poslovnih web platformi

Izrada web trgovina

Responzivni web razvoj

Drupal savjetovanje

NAŠ RAD

Brazilian Creative Learning Network (RBAC)

Portal društvene mreža profesora, umjetnika, istraživača, studenata i organizacija posvećena promicanju praktičnog i kreativnog obrazovanja djece i mladih u Brazilu razvijena na Drupal 9.

Festival de Invenção e Criatividade (FIC)

Umjesto održavanja desetaka različitih stranica za svaku konferenciju, FIC tim sada održava jednu Drupal 9 stranicu koja je ustvari alat za izgradnju portala s 5 različitih predložaka. Ostale specifikacije uključuju SSO prijavu/registraciju, višestruke korisničke obrasce i prilagođeni CKeditor.

Innovation Roundtable Online

Više od tisuću inovacijskih direktora iz velikih multinacionalnih korporacija koristi Innovation
Roundtable Online za povezivanje, učenje i dijeljenje, platformu izgrađenu na Drupalu 8.

HTZ.hr

Drupal 8 je odabran kao novi CMS za poslovne web stranice Hrvatske turističke zajednice. Sav sadržaj je migriran iz starog CMS-a uz očuvanje postojećeg sadržaja kreiranog tokom puno godina.

O NAMA

Agenciju Web rješenja osnovali su Tamer i Kristijan u siječnju 2014. godine, obojica pioniri u Drupal zajednici, u kojoj su aktivni od 2008. godine. Dijele veliku strast prema Drupalu i njegovoj zajednici otvorenog koda, putovali su u više od 50 Drupalcampova i Drupalcona gdje su volontirali, prezentirali, prisustvovali u sprintovima pa čak i sami organizirali neke od kampova. Obojica su imali istu viziju otvoriti Drupal agenciju, gdje bi zapošljavali Drupal stručnjake poput njih i promovirali Drupal pridošlicama. Zajedno su stvorili najveću Drupal agenciju u Hrvatskoj gdje digitalna iskustva za svoje klijente grade s ljubavlju prema Drupalu.

Kristijan Lukačin

Partner & CEO

Tamer Zoubi

Partner & CTO

Dalibor Stojaković

Partner & CTO

Mi nismo samo strastveni zagovornici i korisnici Drupala nego također pridonosimo zajednici razvojem i održavanjem Drupal modula, podržavanjem projekata, promoviranjem Drupala i organiziranjem lokalnih Drupal susreta.

Sigurnost nam je važna, stoga Websolutions Agency posjeduje certifikat sustava upravljanja
Informacijskom sigurnosti također poznat kao ISO/IEC 27001:2013 u području Računalno programiranje web i mobilnih aplikacija, e-trgovina i kompleksnih digitalnih platformi.

 

OXFAM INTERNATIONAL

Oxfam International koristi Drupal za naše javne web stranice. Web rješenja rade s nama 3 godine na našim web stranicama s više brošura i bili su sjajan razvojni partner našem internom timu.

Carolyn Aisha

OXFAM INTERNATIONAL

Viši voditelj digitalnog angažmana

Village Invest

" Zaista sam zadovoljna uslugom koju mi pružaju Web rješenja. Uspjeli su izgraditi našu digitalnu platformu od nule, u agilnom okruženju, razumjeti našu viziju i osluškivati naša očekivanja, a opet prilagoditi je našim evoluirajućim potrebama kroz vrijeme. Učili smo kroz rad, a agencija Web rješenja bila su izuzetno fleksibilna prateći nas na tom putu više kao poslovni partneri nego pružatelji usluga.

Barbara Verardo

Village Invest

CEO

GOSEND

Drago mi je što svjedočim dobrim praksama razvoja softvera koje se primjenjuju u cijeloj organizaciji i u svim projektima. Činjenica da oni stalno ulažu vrijeme i novac u obrazovanje svojih ljudi - i u osmišljavanje poslovne strategije - je ono što doprinosi njihovom stalnom rastu. Cijenim njihovu otvorenost prema teškim situacijama i spremnost za osvajanje novih tehnologija ukoliko se to pokaže kao najbolje rješenje problema. Pružili su mi dobre savjete u područjima koja se odnose na infrastrukturu i hosting Drupal eCommerce, prilagodljiv web dizajn, SEO, poslovnu vrijednost vođena UX-om pa i više - dobre ideje za razvoj poslovanja.

Damir Konjevod

GOSEND

CIO

NAŠI KLIJENTI